Your Nature haalt expertise van Dream Hotel Group in huis

Persbericht


Contact communicatiepartner:
Muriel Lefébure bij Luna
Tel: +32 2 658 02 92
Gsm: +32 495 59 38 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
Your Nature haalt expertise
van Dream Hotel Group in huis
 
Antoing, 28 november 2018 – Het ecoresort Your Nature tekent na haar financierings- en bouwfase een overeenkomst met de internationale hotelketen Dream Hotel Group. Die moet het toeristisch potentieel van het resort commercialiseren en uitbaten. Your Nature zal zo genieten van alle vakkennis en alle competenties van de hotelgroep. 
 
Na de ondertekening van de financiering die samen met BNP Paribas Fortis en Belfius Bank werd opgezet, is Your Nature verheugd met deze overeenkomst met een belangrijke speler in de hotelwereld. “We investeren al meer dan 15 jaar al onze energie in het creëren van een bestemming waar ecologie en de natuur een centrale plaats innemen”, zegt prins Edouard de Ligne, voorzitter van de raad van bestuur van Your Nature. “De samenwerking met de Dream Hotel Group als partner in ons beheer past volledig in de filosofie van ons project en is essentieel om Your Nature tot leven te brengen.
 
Na de laatste stappen in de financierings- en de bouwfases staat Your Nature met het partnerschap met de Dream Hotel Group alweer een stap verder in de concrete uitwerking van haar project. Your Nature verzekert zich zo van de vakkennis en de competenties van een topspeler uit de hotelsector. Dream Hotel Group zal het beheer van het project op zich nemen. Alle werknemers van het ecoresort blijven wel in dienst van Your Nature.
 
Voor de hotelketen Dream Hotel Group is de ondertekening van het partnerschap met Your Nature, het ecoresort in aanbouw in het bos van Péronnes, een nieuwe mijlpaal in haar ontwikkeling in Europa en in de hele wereld. Tegen 2022 wil de groep zijn portefeuille aan bestemmingen verdriedubbelen. Dream Hotel Group wil bovenal echter trouw blijven aan de filosofie en het DNA van Your Nature en uitzonderlijke lifestylebestemmingen aanbieden die reizigers een authentieke en originele ervaring bezorgen.
 

Voor meer informatie of een interview,
gelieve contact op te nemen met Muriel Lefébure bij Luna: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 02 658 02 92 of 0495 59 38 00
 

Over Péronnes Invest nv – Your Nature
 
Péronnes Invest werd opgericht in 2014 en is de drijvende kracht achter Your Nature. Het consortium van investeerders mobiliseert 80,9 miljoen euro aan gewestelijke en Europese openbare en privéfondsen – waarvan 23,3 miljoen privékapitaal, 13,1 miljoen openbare fondsen en 44,5 miljoen bankfondsen. De familie de Ligne is de hoofdaandeelhouder, samen met Paul Bertrand en Patrick Brami.
Your Nature is een milieuvriendelijk resort in aanbouw in het domein van Bois de Péronnes in Antoing (Henegouwen), aan de grens met Frankrijk. Het beschermde natuurgebied van 280 hectare was in handen van de prinsen van de familie de Ligne. Nu is het eigendom van Péronnes Invest. De bouw is voorzien in drie fasen, in de eerste fase zal het resort 188 vakantiehuisjes en 6 gemeenschappelijke gebouwen tellen. 
Voor meer informatie: www.yournature.be
 
Over Dream Hotel Group 
 
Dream Hotel Group is een internationale hotelketen en beheerbedrijf dat al meer dan 30 jaar wereldwijd actief is in de zeer concurrentiele hotelsector. Onder de merken van de groep vallen Dream Hotels, Time Hotels, The Chatwal en Unscripted Hotels. Dream Hotel Group spitst zich toe op drie soorten activiteiten: haar eigen merken, hotelbeheer en de Dining & Nightlife-sector. De groep verbindt zich tot een eigen filosofie die stelt dat elk marktsegment moet kunnen genieten van innovatief design, een volledig dienstenaanbod en een unieke klantenervaring. Dream Hotel Group wil haar reizigers op een authentieke manier verbinden met de bestemming die de reizigers op een originele manier gekozen hebben. 
Voor meer informatie: www.dreamhotelgroup.com
 
TOP