Uitnodiging – FITGAME: e5 mode organiseert FitGame voor gezondere medewerkers

 

UITNODIGING – FITGAME 
op 8 november 2018

 

e5 mode organiseert FitGame
voor gezondere medewerkers
 
 
Onderwerp?
 
e5 mode organiseert een FitGame voor haar medewerkers. Uit een interne tevredenheidsenquête bleek namelijk dat de e5-medewerkers meer willen werken aan hun gezondheid. Het spel start met een gezondheidscheck. U bent uitgenodigd om deze gezondheidscheck bij te wonen en zelf uw conditie te laten meten. Tijdens de check wordt een persoonlijk profiel opgemaakt aan de hand van enkele conditietesten en een analyse. Elke werknemer stelt dan een persoonlijk doel en krijgt een rapport met resultaten, aanbevelingen en oefeningen. 
Daarna nemen de medewerkers het in teams tegen elkaar op in een FitGame die negen weken duurt. Via een app worden de vorderingen opgevolgd. Deze FitGame kadert in het groter welzijnsbeleid van e5 mode.
 

Wanneer?

Donderdag 8 november 2018
17 uur – 18 uur

 
Waar?
 

e5 Sint-Niklaas
Hoogkamerstraat 1
9100 Sint-Niklaas

  

We vragen u vriendelijk uw aanwezigheid te melden aan Anne-Camille Bettens bij Luna (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Voor bijkomende vragen of praktische info gelieve contact op te nemen met Anne-Camille (+32 495 59 38 02).

TOP