Communication center Harvest op zoek naar 44 bachelors

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Anne-Camille Bettens bij Luna
Tel.: +32 2 658 02 96
Gsm: +32 495 59 38 02
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
Communication center Harvest
op zoek naar 44 bachelors
 
Uitzonderlijke zet in contactcenterwereld
 
Antwerpen/Leuven/Mechelen, 9 oktober 2018 – Communication center Harvest is op zoek naar 44 nieuwe medewerkers met een bachelordiploma op zak. Daarmee gaat het communication center tegen de stroom in: in de hele facilitaire contactcenterindustrie werken in niet-leidende functies zo goed als geen bachelors. Harvest ziet grote veranderingen in de facilitaire contactcentermarkt, en gaat voor gecontroleerde groei met hoge kwaliteit.
 
Net als in de retailsector, zijn er bij contact centers grote veranderingen in de markt. “Door de ‘I want it now’-economie, willen bedrijven voortdurend bereikbaar zijn, ook na de kantooruren”, zegt CEO van Harvest, Eric Ignoul, die 25 jaar ervaring heeft in de contactcenterwereld. “Hier zit een groeimarkt voor contact centers. Midden september namen we nog 49 mensen vast in dienst.
 
Communication center Harvest zet in op toegevoegde waarde en specialisatie en past zijn organisatiestructuur aan. Het communication center gaat op zoek naar 44 mensen met een bachelordiploma. “Het verschil zit bij hen in het analytisch en synthese-denken”, gaat Ignoul verder. “Een bachelor kan situaties snel analyseren en inschatten, om zo de juiste oplossing te vinden. Ze zullen nauw samenwerken met onze ervaren medewerkers.
 
CEO Eric Ignoul is overtuigd van de toegevoegde waarde van bachelors in contact centers. “We gaan voor gecontroleerde groei, waarbij de kwaliteit van de dienstverlening voorop staat. Harvest is een ‘communication center’, we leiden onze communicatoren op zodat ze zowel intern als extern in contact met de klanten inzetbaar zijn. Ook administratieve taken behoren tot hun kerncapaciteit.” Harvest start nu ook met zelfsturende teams onder leiding van een bachelor. “Die bachelor stuurt het team aan, maar zal ook de telefoon aannemen. Binnen onze zelfsturende teams moedigen we initiatief en verantwoordelijkheid volop aan. We geloven dat dat de kwaliteit van de volledige groep ten goede komt.
 
De vraag naar bachelorprofielen kwam ook vanuit de klantenportefeuille van Harvest. “De behoeften van de klant veranderen door technologieën zoals chatbots of ontwikkelingen op sociale media”, zegt Ignoul. “Onze communicatoren moeten kunnen bepalen wanneer nieuwe technologieën inzetbaar zijn, en wanneer persoonlijk contact beter is.” 
 
Het selectieteam van Harvest werkt onder meer samen met een interimkantoor om de bachelorprofielen aan te werven. Harvest zoekt 18 personen in de regio Leuven/Mechelen en 26 personen in Antwerpen.
 
CEO Eric Ignoul
 

 

Wenst u meer informatie of een interview met CEO Eric Ignoul, gelieve dan 
contact op te nemen met Anne-Camille Bettens bij Luna:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 02 658 02 96 of 0495 59 38 02
 

Over Harvest 
 
Harvest is een Belgisch communication center, met locaties in Antwerpen, Leuven, Mechelen en Fez (Marokko). Het werd opgericht in 2014 door de Limburgse ondernemer Eric Ignoul. De jaarlijkse omzet bedraagt zo’n 8 miljoen euro. Midden september nam Harvest 49 extra mensen aan, wat het aantal vaste werknemers in België op 163 brengt. In Fez werken 58 mensen. Daarnaast werkt Harvest met interimcontracten waarvan het aantal in functie van de flexibiliteit schommelt. In totaal stelt het bedrijf zo’n 240 mensen te werk. Harvest maakt gebruik van cloudoplossingen en nieuwe technologische mogelijkheden. Het bedrijf is in het bijzonder sterk aanwezig op de energiemarkt.
Meer informatie: http://www.harvestgroup.be/  
TOP