Frank Goes is nieuwe voorzitter van raad van bestuur Federale Verzekering

Persbericht


Contact communicatiepartner:
Jelle Couder bij Luna
Tel: +32 2 658 02 79
Gsm: +32 496 83 01 72
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 
Frank Goes is nieuwe voorzitter
van raad van bestuur Federale Verzekering
 
Na 6 jaar opvolger voor Jean Biesmans
 
 
Brussel, 15 mei 2018 – Frank Goes is de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van de coöperatieve en onderlinge verzekeringsmaatschappij Federale Verzekering. De benoeming van Goes wordt op dinsdag 15 mei 2018 bevestigd door de algemene vergadering van Federale Verzekering. Goes volgt Jean Biesmans op, die zelf 6 jaar voorzitter van de raad was.
 
Frank Goes is al sinds 2006 actief in de raad van bestuur van Federale Verzekering. In 2014 werd hij voorzitter van het auditcomité en de afgelopen 2 jaar was hij eveneens ondervoorzitter van de raad van bestuur. “Met Frank hebben we iemand in huis die de nodige ervaring heeft om een groep te sturen”, zegt Tom Meeus, CEO van Federale Verzekering. “Bovendien kent hij als aannemer een van onze belangrijkste doelgroepen zeer goed.
 
Frank Goes staat aan het hoofd van de Algemene Bouwonderneming Goes. De familiale bouwondernemer bestaat al sinds 1944. Met Frank Goes staat momenteel de vierde generatie aan het roer van het bedrijf. Het bedrijf specialiseert zich in zowel renovaties als nieuwbouw en industriebouw. 
 
Naast zijn engagement bij Federale Verzekering is Goes eveneens voorzitter van de Federatie van Algemene Bouwaannemers (FABA), onderdeel van de Confederatie Bouw. Zijn mandaat van drie jaar bij FABA begon in april 2018. 
 
 

 
Frank Goes, nieuwe voorzitter
raad van bestuur Federale Verzekering
 
 

Voor meer informatie of een interview over dit onderwerp,
gelieve contact op te nemen met Jelle Couder
bij Luna: 
02 658 02 79 of 0496 83 01 72 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Over Federale Verzekering
 
Federale Verzekering biedt een volledige waaier aan verzekeringen en financiële producten voor ondernemingen, zelfstandigen en particulieren aan. Dankzij haar bijzondere structuur als ‘onderlinge’ en ‘coöperatieve’ onderneming, zonder externe aandeelhouders, biedt de groep zeer gunstige voorwaarden aan haar klanten en deelt ze haar winst met hen. Federale Verzekering werd in 1911 opgericht door een groep aannemers en is nog altijd de referentieverzekeraar van de bouwsector in België. Haar commerciële netwerk van meer dan 60 adviseurs, 33 kantoren en 5 gewestelijke zetels, bestrijkt het hele land.
 
Meer info vindt u op www.federale.be
 
* De ristorno’s en de ristorno’s leven evolueren met de tijd in functie van de resultaten en de toekomstperspectieven van de verzekeringsonderneming, haar solvabiliteit, de economische conjunctuur en de toestand van de financiële markten in verhouding tot de verbintenissen van de ondernemingen die deel uitmaken van de Groep Federale Verzekering, zoals omschreven op www.federale.be. De toekenning van de ristorno’s en de ristorno’s leven is niet gewaarborgd in de toekomst. De ristorno’s en de ristorno’s leven variëren per categorie en per type product. De regels inzake hun toekenning zijn opgenomen in de statuten van de ondernemingen die deel uitmaken van de Groep Federale Verzekering. De statuten kunnen geraadpleegd worden op www.federale.be.
TOP