Your Nature sluit overeenkomst met immobiliëngroep Hugo Ceusters-SCMS

Persbericht


Contact communicatiepartner:
Muriel Lefébure bij Luna
Tel.: +32 2 658 02 92
Gsm: +32 495 59 38 00 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 
Your Nature sluit overeenkomst
met immobiliëngroep Hugo Ceusters-SCMS
 
 
Antoing, 13 maart 2018 – Het ecovriendelijke vakantieresort Your Nature heeft een samenwerkingscontract getekend met de immobiliëngroep Hugo Ceusters-SCMS. Van de 188 vakantiewoningen uit de eerste fase is de meerderheid vandaag onder compromis verkocht of gereserveerd. Hugo Ceusters zal nu 100 vakantiewoningen uit de tweede fase op de markt brengen voor institutionele partijen.
 
Hugo Ceusters-SCMS is een belangrijke speler op de commerciële vastgoedmarkt in België. Sinds de oprichting in 1946 heeft Group Hugo Ceusters-SCMS een unieke expertise opgebouwd. De onderneming is gespecialiseerd in vastgoedoptimalisatie, ondersteuning en strategisch advies in commercieel vastgoed. “Er is een grote vraag op de markt naar vrije tijd en kwaliteitsrecreatie”, zegt Philippe Van Den Broeck, COO van Hugo Ceusters-SCMS. “Een project zoals Your Nature legt de nadruk op een gevarieerd aanbod aan activiteiten in een uitzonderlijke omgeving en voldoet aan die vraag. We zijn ervan overtuigd dat we samen kunnen evolueren om van dit project een succes te maken.” 
 
Your Nature, het ecoresort in aanbouw in het domein van Bois de Péronnes in Antoing (Henegouwen), werkt samen met 25 vastgoedmakelaars verdeeld over Frankrijk, België, Nederland en Engeland. Om de complementariteit in de verkoop van de huizen te verzekeren, heeft Your Nature een samenwerkingscontract getekend met Group Hugo Ceusters-SCMS. De groep zal een honderdtal vakantiewoningen uit de tweede fase tot bij institutionele spelers brengen, zoals banken, verzekeraars en beleggingsfondsen.
 
Your Nature garandeert de kopers een jaarlijks rendement van 5% gedurende 20 jaar”, legt François Mary, CEO van Your Nature, uit. “We bieden heel gunstige financiële en fiscale voorwaarden, die interessant kunnen zijn voor beleggers die een nettorendement willen genereren. Bovendien moeten ze de verhuur en het onderhoud van de vakantiewoningen niet op zich nemen, aangezien wij daarvoor zorgen.
In 2018, tijdens de eerste fase van het project, bouwt Your Nature 188 vakantiewoningen in zes verschillende stijlen samen met enkele van de gemeenschappelijke gebouwen zoals een zwembad, een seminariecentrum en een restaurant. Van de 188 vakantiewoningen uit de eerste fase is de meerderheid vandaag onder compromis verkocht of gereserveerd.
 

 
Wenst u meer informatie of een interview met François Mary, 
gelieve dan contact op te nemen met Muriel Lefébure bij Luna: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 02 658 02 92
 

Over Group Hugo Ceusters – SCMS
 
 
Immobiliën Hugo Ceusters (IHC) werd in 1946 opgericht door wijlen Hugo Ceusters. Het was de eerste zelfstandige onderneming in de markt die zich specialiseerde in commercieel vastgoed. In 1992 werd SCMS opgericht om tegemoet te komen aan de vraag naar professioneel management in de Belgische winkelcentra.
 
De groep beschikt over een uitstekende kennis van de lokale markt. Naast de kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt, opereert Group Hugo Ceusters-SCMS nog vanuit vijf andere vestigingen over heel België.
 
Voor meer informatie: https://www.ceusters.be
 
Over Péronnes Invest nv – Your Nature
 
Péronnes Invest werd opgericht in 2014 en is de drijvende kracht achter Your Nature. Het consortium van investeerders mobiliseert 80,9 miljoen euro aan regionale en Europese openbare en privéfondsen – waarvan 23,3 miljoen privékapitaal, 13,1 miljoen openbare fondsen en 44,5 miljoen bankfondsen. De familie de Ligne is de hoofdaandeelhouder, samen met Paul Bertrand, Patrick Brami en Anne Fourcade, een van de architecten van het resort.
 
Your Nature is een ecovriendelijk resort in aanbouw in het domein van Bois de Péronnes in Antoing (Henegouwen), aan de grens met Frankrijk. Het beschermde natuurgebied van 280 hectare is in handen van de prinsen van de familie de Ligne. De ontwikkeling is voorzien in drie fasen, in de laatste fase zal het resort 575 vakantiehuisjes tellen en 9 gemeenschappelijke gebouwen. 
 
Your Nature neemt deel aan het internationale salon Mipim in Cannes, van 13 tot 16 maart 2018. Your Nature zal daar aanwezig zijn in het Belgische paviljoen.
 
Voor meer informatie: https://yournature.be/ 
TOP