Leleux Associated Brokers lanceert het Periodiek Investeringsplan

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Isabelle Schmit - Luna
Tel: +32 2 658 02 93
Gsm: +32 495 59 38 06
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Leleux Associated Brokers lanceert
het Periodiek Investeringsplan
 
Een automatische investeringstool voor beleggingsfondsen
 
Brussel, 26 februari 2018 – Leleux Associated Brokers, ‘s lands grootste onafhankelijke beursvennootschap, lanceert zijn Periodiek Investeringsplan, dat gericht is op particuliere cliënten. Deze tool laat iedereen toe om automatisch te investeren in beleggingsfondsen. Deze periodieke investeringsoplossing combineert talrijke troeven: een snelle oprichting, een regelmatige investering van kleine bedragen en een eenvoudige en overzichtelijke prijsstelling.
 
Een gediversifieerde investeringsportefeuille op maat

Ouders of grootouders streven er vaak naar om het zo goed mogelijk te doen voor hun nageslacht. Velen wensen hen kapitaal na te laten om een goede start te maken in het actieve leven. Door maandelijks of driemaandelijks kleine bedragen te investeren, profiteren kinderen en kleinkinderen van een kapitaal met een meerwaarde op de dag dat ze dit nodig hebben. Het Periodieke Investeringsplan is het antwoord voor zij die in een handomdraai een gediversifieerde portefeuille willen samenstellen. Het volstaat om een periodieke overschrijving in te stellen naar een effectenrekening van Leleux Associated Brokers. Vervolgens zal het programma de bedragen automatisch in het gewenste beleggingsfonds investeren, volgens de gekozen regelmaat. 
Het Periodieke Investeringsplan bestaat eveneens uit een investeringsservice die op maat gemaakt is voor de minder actieve of minder vindingrijke investeerder. De strategie met regelmatige aankopen (bijvoorbeeld elke maand) levert op lange termijn excellente resultaten op en verzacht de turbulenties in de markt.
Frédéric Liefferinckx, lid van het Directiecomité en verantwoordelijke voor de cliëntendiensten, legt uit: “Enkele minuten volstaan om de goede gewoonte aan te nemen van op lange termijn te investeren. Deze nieuwe methode laat onze cliënten toe om een of meerdere plannen aan te maken. Dat plan maakt dan een order voor een automatische inschrijving in een beleggingsfonds, en dat aan de regelmaat die de client kiest. Leleux Associated Brokers is de eerste beursvennootschap die een dergelijk dienst met een minimumbedrag van 50 euro voorstelt. De cliënten hebben toegang tot bijna 80.000 fondsen, waaronder ook duurzame of ethisch verantwoorde fondsen. De werking kan op elk moment stopgezet worden. Een investeerder kan ook meerdere Periodieke Investeringsplannen op dezelfde rekening openen.”
 
Leleux Associated Brokers werd opgericht in 1928 en is vandaag de voornaamste onafhankelijke Belgische beursvennootschap.
 
Over Leleux Associated Brokers 
Leleux Associated Brokers N.V. werd opgericht in 1928 en is vandaag de eerste onafhankelijke Belgische beursvennootschap. Met een netwerk van meer dan 30 kantoren in heel België en bijna 130 medewerkers, is de beursvennootschap lid van de grootste internationale beursmarkten. Leleux Associated Brokers levert investeringsoplossingen gaande van beleggingsadvies tot portefeuillebeheer. Met meer dan 12.000 particuliere cliënten biedt Leleux Associated Brokers ook dienstverlening aan rond transacties en bewaring van roerende goederen voor 4 grote financiële instellingen. 
Voor meer informatie: www.leleux.be
 
Wenst u meer inlichtingen of een interview,
neem dan contact op 
met Isabelle Schmit bij Luna:
+32 2 658 02 93, +32 495 59 38 06 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
TOP