Luna haalt La Sambrienne in huis

door Luna
La Sambrienne

Luna heeft een contract voor 3 jaar binnengehaald met de sociale huisvestingsmaatschappij voor Charleroi en omgeving, La Sambrienne. Dat is een samensmelting van vijf sociale huisvestingsmaatschappijen. La Sambrienne heeft naast sociale woningen ook een (huur)woningaanbod voor midden-inkomens.

Onze maatschappij wordt steeds complexer en communicatie – naar de juiste doelgroepen, via de juiste kanalen en in de juiste bewoordingen – wordt steeds belangrijker. Daarom besliste La Sambrienne een gespecialiseerd agentschap onder de arm te nemen. Luna haalde het contract binnen via een openbare aanbesteding.

We ondersteunen de organisatie met communicatieadvies, persrelaties en andere communicatie-activiteiten. Daarnaast treden we op als mede-woordvoerder in geval van crisiscommunicatie. We steunen daarbij op onze expertise in ‘real estate’ en B2C-communicatie. Een van de projecten is een globale communicatie-audit. Door ons aanbod van PR in combinatie met communicatie zijn we de perfecte partner voor La Sambrienne.